Wijnklimaatkast 2 zones

Toont alle 11 resultaten

449.00
 • Luxe en compacte wijnkoelkast met compressor koeling
 • Geluidsarm (41 dB) en zeer lage vibratie

 

meer informatie
2,099.00
 • Horeca wijnklimaatkast geschikt voor 180 wijnflessen
 • Beschikt over twee temperatuurzones
meer informatie
849.00
 • Compacte wijnklimaatkast met twee temperatuurzones
 • Geschikt voor 24 flessen wijn

 

meer informatie
1,449.00
 • Luxe inbouw wijnklimaatkast voor in de keuken
 • Beschikt over twee temperatuurzones
meer informatie
Uitverkocht
1,099.00
 • Luxe wijnkoelkast met dubbele deur (2 draairichtingen)
 • Unieke beukenhouten lades met touchpanel
meer informatie
Nieuw
1,549.00
 • Royale wijnbewaarkast geschikt voor 64 flessen wijn
 • Beschikt over twee temperatuurzones
meer informatie
2,595.00
 • Luxe ingebouwde blauwe LED-verlichting verlicht je collectie aan beide zijkanten
 • Unieke inbouw wijnklimaatkast met een opslagmogelijkheid tot 100 wijnflessen
meer informatie
SALE
Uitverkocht
1,249.00
 • Inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en volledig UV-behandelde glazen designdeur
 • Ontworpen om onder een aanrechtblad geplaatst te worden (60 CM breed)
meer informatie
SALE
Uitverkocht
1,899.00
 • Full glass designdeur met UV-behandeling (55-85% actief vochtigheidsbeheersysteem)
 • Grote wijnbewaarkast met een opslagcapaciteit van 393 liter (150 flessen wijn)
meer informatie
SALE
1,499.00
 • Grote inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en geschikt tot 46 flessen wijn
 • Krachtige en duurzame compressor koeling zorgt voor een laag bedrijfsgeluid (40 dB)
meer informatie
SALE
Uitverkocht
899.00
 • Multifunctionele wijnklimaatkast: geschikt voor vrijstaand- en inbouw gebruik
 • Krachtige en duurzame compressor koeling zorgt voor een laag bedrijfsgeluid (39 dB)
meer informatie

Wijnkoelkast 2 zones inbouw
Wijnklimaatkast inbouw 2 zones

Wijnklimaatkast 2 zones

De meest voorkomende wijnklimaatkasten zijn wijnklimaatkasten met 2 zones. Beide zones kunnen op verschillende temperatuur worden ingesteld, waardoor een wijnklimaatkast met 2 zones multifunctioneel is. Je kunt een wijnklimaatkast met 2 zones gelijktijdig gebruiken om witte- en rode wijn op de juiste temperatuur te serveren. Daarnaast kan je hem, ook gelijktijdig, gebruiken voor het langdurig bewaren en laten rijpen van alle soorten wijn. Je vindt wijnklimaatkasten met 2 temperatuurzones is alle soorten en maten. Kleine wijnklimaatkasten van 12 flessen hebben soms al 2 zones, maar ook grote wijnklimaatkasten van 200 flessen of meer hebben over het algemeen 2 temperatuurzones.

Wijnkast 2 zones

Een wijnklimaatkast met 1 temperatuurzone, wat eigenlijk een wijnkoelkast is, kan je niet gelijktijdig voor al deze dingen gebruiken. Wat ons betreft is een wijnkast met 2 zones dan ook de beste keuze.

Wijnklimaatkast 2 zones

Wijnklimaatkast inbouw 2 zones

Om je keuken een flinke upgrade te geven kun je kiezen om een wijnklimaatkast in te bouwen. In een wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones kun je zowel rode- als witte wijn bewaren en onder ideale omstandigheden laten rijpen. De wijnflessen liggen in een kalme, trillingsvrije omgeving waardoor de kwaliteit van de wijnen gewaarborgd worden. Met het touchpanel op de voorkant van de wijnklimaatkast kan je elke gewenste temperatuur tussen de 5 en 20 graden per zone instellen. Let voor de aankoop goed op de buitenafmetingen van de inbouw wijnklimaatkast en de maten van je keuken. Vrijwel altijd hebben 2 zone inbouw wijnklimaatkasten afmetingen waarbij rekening wordt gehouden met de standaardmaten van een keuken. Een inbouw wijnklimaatkast mag strak tegen de achterwand worden geplaatst. Tot slot dien je aan de achterzijde de wijnklimaatkast aan te sluiten op het juiste stroomnetwerk.

Wijnklimaatkast met 3 zones voor horecadoeleinden

Een aantal luxe wijnklimaatkasten hebben 3 temperatuurzones. De 3-zone wijnklimaatkasten zijn meteen aanzienlijk kostbaarder dan een wijnklimaatkast met 2 zones, terwijl de toepasbaarheid voor thuisgebruik niet veel groter is. Voor horecagebruik kunnen 3 temperatuurzones handig zijn omdat je een wijnbewaarkast in eerste instantie gebruikt als wijnserveerkast. Daarnaast is in de horeca vaak meer opslagruimte nodig, waardoor de aanschaf van twee horeca wijnklimaatkasten met elk twee temperatuurzones meer ruimte biedt. Hierdoor creëer je ruimte voor champagne op 5 °C, witte wijn op 10 – 12 °C, lichte rode wijnen op 14 – 16 °C en volle rode wijnen op 18 °C.

wijnkoelkast 2 zones

Wijnkoelkast met 2 zones

Een wijnkoelkast met 2 zones kun je zowel rode als witte wijn op serveer- of bewaartemperatuur houden. De wijnkoelkasten van Wijnkast.nl hebben een zeer lage vibratie, noodzakelijk om je witte- en rode wijn onder de juiste omstandigheden te bewaren. De BODEGA43 wijnkoelkasten beschikken ook nog over een driedubbel isolerend glas met UV-filter waardoor er geen aroma verloren gaat in de wijn kwaliteit. De wijnkoelkast met 2 zones zijn in verschillende modellen leverbaar vanuit onze webshop.

Wijnklimaatkast 2 zones vrijstaand

Het merk BODEGA43 heeft een aantal wijnklimaatkasten die allemaal uitgerust zijn met 2 zones. Ook dat maakt een BODEGA43 multifunctioneel. Hieronder een opsomming van al onze wijnklimaatkasten die vrijstaand geplaatst kunnen worden.

Onze grote vrijstaande wijnklimaatkasten zijn de BODEGA43-66 en de BODEGA43-180. De BODEGA43-40 kun je zowel vrijstaand, of als inbouwmodel plaatsen in jouw interieur. De kleinere vrijstaande varianten zijn de BODEGA43-12 en BODEGA43-18 kleine wijnklimaatkasten.

De zones van je wijnklimaatkast instellen:

Stel één zone van je BODEGA43 in op 12 graden. Dat is een uitstekende temperatuur om witte en rode wijnen vele jaren te laten rijpen en tegelijkertijd is die temperatuur geschikt als serveertemperatuur voor witte wijnen. De andere temperatuurzone stel je in op 16 of 18 graden. Voor rode wijn is dat de ideale temperatuur om te serveren.