Kleine wijnkoelkast

Toont alle 6 resultaten

Uitverkocht
449.00
 • Luxe en compacte wijnkoelkast met compressor koeling
 • Geluidsarm (41 dB) en zeer lage vibratie

 

meer informatie
849.00
 • Compacte wijnklimaatkast met twee temperatuurzones
 • Geschikt voor 24 flessen wijn

 

meer informatie
1,499.00
 • Volledige integratie in de keuken, waardoor je de luxe uitstraling krijgt van een naadloos design
 • Geluidsarm (38 dB) en zeer lage vibratie om de wijn tot rust te laten komen
meer informatie
899.00
 • Luxe inbouw (oven model) wijnkoelkast
 • Zeer stille inbouw wijnkoelkast met 38dB
meer informatie
SALE
929.00
 • Luxe geïntegreerde inbouw wijnkoelkast speciaal ontworpen voor een moderne keuken
 • Vijf jaar fabrieksgarantie op de inbouw wijnkoelkast
meer informatie
SALE
Uitverkocht
899.00
 • Multifunctionele wijnklimaatkast: geschikt voor vrijstaand- en inbouw gebruik
 • Krachtige en duurzame compressor koeling zorgt voor een laag bedrijfsgeluid (39 dB)
meer informatie

Kleine wijnkoelkast

Kleine wijnkoelkast kopen

Kleine wijnkoelkasten zijn ideaal voor thuis, op kantoor of in kleinschalige cateringbedrijven. Een kleine wijnkoelkast is ook een erg leuk cadeau voor de wijnliefhebber. We hebben voor jou de keuze uit handige tafelkoelers maar ook uit chique klimaatkasten. Onze wijnkoelkasten worden gratis bij u thuisbezorgd en de volgende werkdag al geleverd.

Koeltechniek van kleine wijnkoelkasten

Kleine wijnkasten worden vaak gekoeld door middel van halfgeleidertechnologie. Deze technologie, ook wel Peltier koeling genoemd, is goedkoper dan vergelijkbare wijnkoelkasten die worden gekoeld met een compressor. Om verdere kosten te besparen hebben kleine wijnkoelkasten vaak maar 1 temperatuurzone. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook ruimte. Daarnaast zijn de wijnkoelkasten met een Peltier koeling aanzienlijk stiller dan wijnkoelkasten met een compressorkoeling. Een inbouw wijnklimaatkast wordt vaak gebouwd met een Peltier koeling, doordat deze wijnkasten voor de lange termijn in de keuken worden ingebouwd (Peltier koeling heeft een langere levensduur).
Kleine wijnkoelkast kopen

Levensduur kleine wijnkoelkasten

De keerzijde is dat wijnkoelkasten met een Peltier koeling gevoeliger zijn voor storingen en meestal een kortere levensduur hebben. Wijnkast.nl adviseert het volgende over één of twee temperatuurzones: wanneer je besluit om een wijnkast aan te schaffen kun je het beste een wijnklimaatkast met twee temperatuurzones aanschaffen. Daarmee ben je namelijk flexibel en kun je de wijnkoelkast voor meerdere doeleinden gebruiken. Het prijsverschil tussen één- en twee temperatuurzone wijnkasten is niet extreem, denk aan circa 20% prijsverschil. De BODEGA43-24 is een voorbeeld van een kleine wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones. Deze kleine wijnklimaatkast heeft een opslagmogelijkheid van 24 wijnflessen en is zeer compact. Je kan dus witte- en rode wijn serveren vanuit deze kleine wijnkast. De kleine wijnklimaatkast is zeer geluidsarm (39 dB) en beschikt over een lage vibratie om de wijnen goed tot rust te laten komen.
Wijnklimaatkast klein

Wijnklimaatkast klein

De BODEGA43-24 is een kleine wijnklimaatkast (395 x 545 x 875 in mm) met twee instelbare temperatuurzones. De compacte wijnklimaatkast heeft een opslagmogelijkheid van 24 flessen en is geschikt voor een wijnliefhebber die graag een kleine wijnklimaatkast wil plaatsen in zijn of haar woning. Voordeel van deze kleine wijnklimaatkast is dat het over 2 temperatuurzones beschikt, waardoor je rode- en witte wijn kan bewaren en serveren in huis.

Klimaatkast wijn klein

Een wijnklimaatkast wordt ook vaak een klimaatkast genoemd op het internet. De meeste kleine klimaatkasten zijn wijnkoelkasten met slechts één temperatuurzone waardoor je alleen 1 soort wijn erin kan bewaren. Het aantal decibels is meestal ook erg hoog van deze wijnkoelkasten, doordat er een compressor koeling in zit. Uit bovenstaande kunnen we dus concluderen dat een luxe kleine wijnklimaatkast geschikt is voor gezinnen en wijnliefhebbers met een kleine wijnverzameling.