• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Inbouw wijnklimaatkast (4)

Merken
Inbouw wijnklimaatkast kopen? Luxe inbouw wijnklimaatkasten met de scherpste prijzen in Nederland. Voor 12:00 besteld = Morgen in huis!
BODEGA43-40 Wijnklimaatkast
€1.299,00
Kuppersbusch wijnklimaatkast inbouw 2 zones
€1.629,00 €1.399,00
Kuppersbusch inbouw wijnklimaatkast
€1.949,00 €1.449,00
Kupperbusch wijnbewaarkast met 3 zones voor 97 flessen
€3.999,00 €3.175,00
Toon 1 - 4 van 4

Inbouw wijnklimaatkast

Met een inbouw wijnklimaatkast in je keuken geef je je keuken een moderne, eigentijdse look. Het maakt niet uit of je een nieuwe keuken plaatst of een wijnklimaatkast wilt inbouwen in je bestaande keuken.

Wijnklimaatkast inbouw keuken

De inbouwmodellen van Wijnkast.nl passen precies in de ruimte van een keukenkastje onder het aanrechtblad van je keuken. Plaatsing van een inbouw wijnklimaatkast is dan ook heel eenvoudig. 

Ook wanneer de klimaatkast eenmaal is ingebouwd, hebben de inbouw wijnklimaatkasten van Wijnkast.nl een hoog gebruikersgemak. De bediening is supereenvoudig omdat alles automatisch wordt gestuurd. Zo houdt de BODEGA43-40 zelf de luchtvochtigheid in de gaten en stuurt deze automatisch bij om te voorkomen dat je kurken uitdrogen en wijnen oxideren. De temperatuur stel je eenmalig in. Daarna hoef je alleen nog maar de deur open te doen om een fles te pakken.

Wijnklimaatkast inbouw 2 zones

Wanneer je meerdere soorten wijn wil bewaren in de wijnklimaatkast heb je minimaal 2 temperatuurzones nodig. Rode wijn bewaar je namelijk op een andere temperatuur dan witte wijn.

Waard om te overwegen
De BODEGA43-40, die over energielabel A beschikt, biedt ruimte aan 40 flessen in 2 temperatuurzones en is leverbaar met rechts- en linksdraaiende deur. Hij past precies onder het aanrecht van je keuken. Heb je een ruime keuken, dan is er niets mooier dan beide inbouwmodellen naast elkaar te plaatsen. De deuren zijn gemaakt van getint UV werend volglas. Daardoor zijn wijnflessen goed zichtbaar. Samen met de blauwe LED verlichting geeft dat je keuken een heel bijzondere uitstraling.
Maak je een kookeiland, dan is dat de mooiste plaats voor een inbouw wijnklimaatkast, maar houd rekening met een stroomvoorziening in de vloer. Dat is later moeilijk aan te leggen zonder je vloer te beschadigen.

Inbouw wijnkoelkast

Naast een wijnklimaatkast kun je ook een wijnkoelkast integreren in je keuken. De wijnkoelkast kan perfect in je aanrecht geïntegreerd worden waardoor je geen losse wijnkoelkast in je keuken of woonkamer hebt staan. De inbouwmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van smalle en kleine wijnkoelkaten naar luxe wijnserveerkasten. 

Ook geschikt om vrijstaand te plaatsen
Een mooi geïntegreerde wijnbewaarkast in je keuken is een droom van bijna elke wijnliefhebber. Maar onze inbouw wijnklimaatkasten kunnen ook vrijstaand worden gebruikt. De behuizing van een inbouw wijnkast is namelijk normaal afgewerkt, net als bij vrijstaande wijnkasten. Het belangrijkste verschil is dat een inbouw wijnklimaatkast de koeling aan de voorzijde heeft en een vrijstaande wijnklimaatkast de koeling aan de achterzijde. Daardoor kan je een inbouwkast bijna volledig tegen de muur aanzetten, terwijl een vrijstaand model 10 cm ventilatieruimte aan de achterzijde nodig heeft om warme lucht af te voeren. 

Inbouw wijnkast

Vragen?
Heb je vragen over het inbouwen van een wijnklimaatkast in jouw keuken, stuur dan via de contactpagina een contactaanvraag. Bellen mag natuurlijk ook. We zijn iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op 020 3 09 09 09.