Inbouw wijnklimaatkast

Toont alle 10 resultaten

1,449.00
 • Luxe inbouw wijnklimaatkast voor in de keuken
 • Beschikt over twee temperatuurzones
meer informatie
1,099.00
 • Luxe wijnkoelkast met dubbele deur (2 draairichtingen)
 • Unieke beukenhouten lades met touchpanel
meer informatie
2,595.00
 • Luxe ingebouwde blauwe LED-verlichting verlicht je collectie aan beide zijkanten
 • Unieke inbouw wijnklimaatkast met een opslagmogelijkheid tot 100 wijnflessen
meer informatie
1,499.00
 • Volledige integratie in de keuken, waardoor je de luxe uitstraling krijgt van een naadloos design
 • Geluidsarm (38 dB) en zeer lage vibratie om de wijn tot rust te laten komen
meer informatie
899.00
 • Luxe inbouw (oven model) wijnkoelkast
 • Zeer stille inbouw wijnkoelkast met 38dB
meer informatie
SALE
929.00
 • Luxe geïntegreerde inbouw wijnkoelkast speciaal ontworpen voor een moderne keuken
 • Vijf jaar fabrieksgarantie op de inbouw wijnkoelkast
meer informatie
SALE
Uitverkocht
1,249.00
 • Inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en volledig UV-behandelde glazen designdeur
 • Ontworpen om onder een aanrechtblad geplaatst te worden (60 CM breed)
meer informatie
SALE
1,899.00
 • Full glass designdeur met UV-behandeling (55-85% actief vochtigheidsbeheersysteem)
 • Grote wijnbewaarkast met een opslagcapaciteit van 393 liter (150 flessen wijn)
meer informatie
SALE
1,499.00
 • Grote inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en geschikt tot 46 flessen wijn
 • Krachtige en duurzame compressor koeling zorgt voor een laag bedrijfsgeluid (40 dB)
meer informatie
SALE
Uitverkocht
899.00
 • Multifunctionele wijnklimaatkast: geschikt voor vrijstaand- en inbouw gebruik
 • Krachtige en duurzame compressor koeling zorgt voor een laag bedrijfsgeluid (39 dB)
meer informatie

Inbouw wijnklimaatkast

Wijnklimaatkast inbouw keuken

Met een inbouw wijnklimaatkast in je keuken geef je je keuken een moderne, eigentijdse look. Het maakt niet uit of je een nieuwe keuken plaatst of een wijnklimaatkast wilt inbouwen in je bestaande keuken. De inbouwmodellen van Wijnkast.nl passen precies in de ruimte van een keukenkastje onder het aanrechtblad van je keuken. Plaatsing van een inbouw wijnklimaatkast is dan ook heel eenvoudig. Ook wanneer de klimaatkast eenmaal is ingebouwd, hebben de inbouw wijnklimaatkasten van Wijnkast.nl een hoog gebruikersgemak. De bediening is supereenvoudig omdat alles automatisch wordt gestuurd. Zo houdt de BODEGA43-40 zelf de luchtvochtigheid in de gaten en stuurt deze automatisch bij om te voorkomen dat je kurken uitdrogen en wijnen oxideren. De temperatuur stel je eenmalig in. Daarna hoef je alleen nog maar de deur open te doen om een fles te pakken. Bel ons gerust op voor advies over jouw toekomstige of huidige wijnklimaatkast:  020 30 999 90.
Wijnklimaatkast inbouw

Wijnklimaatkast inbouw 2 zones

Wanneer je meerdere soorten wijn wil bewaren in de wijnklimaatkast heb je minimaal 2 temperatuurzones nodig. Rode wijn bewaar je namelijk op een andere temperatuur dan witte wijn. Waard om te overwegen De BODEGA43-40, die over energielabel A beschikt, biedt ruimte aan 40 flessen in 2 temperatuurzones en is leverbaar met rechts- en linksdraaiende deur. Hij past precies onder het aanrecht van je keuken. Heb je een ruime keuken, dan is er niets mooier dan beide inbouwmodellen naast elkaar te plaatsen. De deuren zijn gemaakt van getint UV werend volglas. Daardoor zijn wijnflessen goed zichtbaar. Samen met de blauwe LED verlichting geeft dat je keuken een heel bijzondere uitstraling. Maak je een kookeiland, dan is dat de mooiste plaats voor een inbouw wijnklimaatkast, maar houd rekening met een stroomvoorziening in de vloer. Dat is later moeilijk aan te leggen zonder je vloer te beschadigen.

Inbouw wijnkoelkast

Naast een wijnklimaatkast kun je ook een wijnkoelkast integreren in je keuken. De wijnkoelkast kan perfect in je aanrecht geïntegreerd worden waardoor je geen losse wijnkoelkast in je keuken of woonkamer hebt staan. De inbouwmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van smalle en kleine wijnkoelkasten naar luxe horeca wijnklimaatkasten. Ook geschikt om vrijstaand te plaatsen Een mooi geïntegreerde wijnbewaarkast in je keuken is een droom van bijna elke wijnliefhebber. Maar onze inbouw wijnklimaatkasten kunnen ook vrijstaand worden gebruikt. De behuizing van een inbouw wijnkast is namelijk normaal afgewerkt, net als bij vrijstaande wijnkasten. Het belangrijkste verschil is dat een inbouw wijnklimaatkast de koeling aan de voorzijde heeft en een vrijstaande wijnklimaatkast de koeling aan de achterzijde. Daardoor kan je een inbouwkast bijna volledig tegen de muur aanzetten, terwijl een vrijstaand model 10 cm ventilatieruimte aan de achterzijde nodig heeft om warme lucht af te voeren.

Wijnkoeler inbouw

Een kleine of grote wijnkoeler als inbouwmodel is een perfecte aanvulling voor een luxieuze keuken. Een BODEGA43 wijnkoeler kan gebruikt worden om onder het aanrecht te plaatsen als inbouw wijnkoeler. Let goed op de juiste nismaten, een passend model voor jouw aanrecht uitkiezen, stroomvoorziening regelen, warmteafvoer aan de afzijde en koude luchtaanvooer aan de achterzijde.
Wijnkoeler inbouw

Inbouw wijnkast

Vragen? Heb je vragen over het inbouwen van een wijnklimaatkast in jouw keuken, stuur dan via de contactpagina een contactaanvraag. Bellen mag natuurlijk ook. We zijn iedere werkdag van 09:00 tot 17:00 bereikbaar op  020 30 999 90.