LuzVini

Toont alle 5 resultaten

Luzvini wijnkoelkast

SALE
929.00
  • Luxe geïntegreerde inbouw wijnkoelkast speciaal ontworpen voor een moderne keuken
  • Vijf jaar fabrieksgarantie op de inbouw wijnkoelkast
meer informatie
SALE
Uitverkocht
1,249.00
  • Inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en volledig UV-behandelde glazen designdeur
  • Ontworpen om onder een aanrechtblad geplaatst te worden (60 CM breed)
meer informatie
SALE
1,899.00
  • Full glass designdeur met UV-behandeling (55-85% actief vochtigheidsbeheersysteem)
  • Grote wijnbewaarkast met een opslagcapaciteit van 393 liter (150 flessen wijn)
meer informatie
SALE
1,499.00
  • Grote inbouw wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en geschikt tot 46 flessen wijn
  • Krachtige en duurzame compressor koeling zorgt voor een laag bedrijfsgeluid (40 dB)
meer informatie
SALE
Uitverkocht
899.00
  • Multifunctionele wijnklimaatkast: geschikt voor vrijstaand- en inbouw gebruik
  • Krachtige en duurzame compressor koeling zorgt voor een laag bedrijfsgeluid (39 dB)
meer informatie

Waarom een Luzvini wijnkoelkast?

Heb jij je wijn het allerliefst koud? Dan ben je bij Luzvini helemaal aan het goede adres. Luzvini is een Nederlands bedrijf dat een klantennetwerk door heel Europa heeft. Je kunt bij Luzvini terecht voor wijnkoelkasten, wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten. Hierdoor is je wijn altijd op de perfecte temperatuur en is het dus extra genieten. Luzvini staat in heel Europa bekend om hun mooie, strakke en functionele ontwerpen als het om wijnkoelkasten gaat. De echte wijnkenner weet dat hij hier moet zijn voor een mooie, functionele wijnkoelkast. Over verzending en retournering hoef je je ook geen zorgen te maken want beide zijn gratis. Is iets dus toch nog niet naar wens? Geen probleem, het kan zonder kosten terug worden gestuurd.

Luzvini wijnkoelkasten

Luzvini maakt wijnkoelkasten voor in de horeca, maar ook voor bij je thuis. Door de verschillende formaten past er in elke huis, tuin of keuken een luzvini wijnkoelkast. De wijnkasten lopen van 18 wijnflessen in één wijnkoelkast op tot 150 wijnflessen in één wijnkoelkast, er zit er dus vast één voor jou tussen. Dankzij de handige systemen in de wijnkoelkasten kan je de temperatuur heel makkelijk aanpassen hierdoor kun je je wijn drinken op de temperatuur die jij het lekkerst vindt. De wijnkoelkasten van Luzvini zijn ook erg duurzaam en maken geen vervelende geluiden, waardoor je geen last hebt van harde zoemende, brommende of piepende geluiden. Ook zijn ze zo gemaakt dat er geen vieze geurtjes kunnen ontstaan. Puur genieten dus!

Verschillende mogelijkheden

De luzvini lv28 is een wijnklimaatkast waarvan je zelf de temperatuur kan instellen. Deze is zowel voor inbouw maar kan ook vrijstaand worden gebruikt. Doordat je zelf de temperatuur kan aanpassen is het geschikt voor witte wijn en rode wijn. In de wijnklimaatkast passen 28 flessen wijn. De luzvini lv45 is een wijnkoelkast voor grotere gelegenheden en komt voornamelijk voor in de horeca. In deze kast passen maar liefst 45 wijnflessen die allemaal tegelijkertijd koel worden gehouden. Ook deze kast kan je inbouwen of vrijstaand neerzetten. Net als in de luzvini lv28 heb je in deze kast ook een bedieningspaneel waarmee je de onderkant en bovenkant apart van elkaar kan bedienen. Zo kun je twee verschillende selecties maken, warm en koel. En dan als laatste voorbeeld hebben we de luzvini lv18 wijnkoelkast die geschikt is voor 18 wijnflessen en ook een bedieningspaneel heeft om een selectie te maken tussen warm en koud. Dit is dus de compactste versie van ze alle drie. Ook zijn alle wijnkoelkasten voorzien van beukenhouten planken waar de wijnflessen op rusten. Het beukenhout minimaliseert de trillingen naar de wijnflessen, waardoor de wijn langer lekker blijft. Dus bestel direct je eigen wijnkoelkast als je op perfecte temperatuur van je wijn wil genieten.