BODEGA43

Toont alle 8 resultaten

Bodega43 wijnkoelkasten & wijnklimaatkasten

2,099.00
 • Horeca wijnklimaatkast geschikt voor 180 wijnflessen
 • Beschikt over twee temperatuurzones
meer informatie
849.00
 • Compacte wijnklimaatkast met twee temperatuurzones
 • Geschikt voor 24 flessen wijn

 

meer informatie
1,449.00
 • Luxe inbouw wijnklimaatkast voor in de keuken
 • Beschikt over twee temperatuurzones
meer informatie
1,099.00
 • Luxe wijnkoelkast met dubbele deur (2 draairichtingen)
 • Unieke beukenhouten lades met touchpanel
meer informatie
Nieuw
1,549.00
 • Royale wijnbewaarkast geschikt voor 64 flessen wijn
 • Beschikt over twee temperatuurzones
meer informatie
2,595.00
 • Luxe ingebouwde blauwe LED-verlichting verlicht je collectie aan beide zijkanten
 • Unieke inbouw wijnklimaatkast met een opslagmogelijkheid tot 100 wijnflessen
meer informatie
1,499.00
 • Volledige integratie in de keuken, waardoor je de luxe uitstraling krijgt van een naadloos design
 • Geluidsarm (38 dB) en zeer lage vibratie om de wijn tot rust te laten komen
meer informatie
899.00
 • Luxe inbouw (oven model) wijnkoelkast
 • Zeer stille inbouw wijnkoelkast met 38dB
meer informatie

Wanneer je op zoek bent naar een wijnkoelkast met een luxe uitstraling gecombineerd met innovatieve techniek, overweeg dan de aanschaf van een Bodega43 wijnklimaatkast. Een goede wijnkelder is voor iedereen bereikbaar: met een Bodega43 wijnklimaatkast. In een wijnkast van Bodega43 kan je wijnen onder ideale omstandigheden jarenlang bewaren. Wil je meer weten over de producten op deze pagina? We vertellen je graag meer!

Bodega43 wijnkoelkast

Een Bodega43 wijnkoelkast beschikt over één temperatuurzone. Hierdoor is een wijnkoelkast vooral geschikt om of witte, of rosé of rode wijn op een ideale temperatuur te kunnen serveren of om wijn gedurende lange tijd te bewaren op een vaste, vooraf ingestelde temperatuur. Een Bodega43 wijnkoelkast is leverbaar in verschillende afmetingen. Allen zijn voorzien van een volglazen deur van getint glas, een energiezuinige compressor technologie en een zachte LED-verlichting.

Bodega43 wijnklimaatkast

Het grootste onderscheid tussen een wijnkoelkast van Bodega43 en een wijnklimaatkast is dat de laatste ook kan verwarmen. Deze techniek is van belang wanneer de temperatuur buiten de wijnklimaatkast lager is dan de gewenste temperatuur in de klimaatkast. Door de mogelijkheid tot verwarmen is de Bodega43 wijnklimaatkast overal in huis te plaatsen. Daarnaast beschikken de Bodega43 wijnklimaatkasten over verschillende temperatuurzones, zodat er niet alleen verschillende wijnen op serveertemperatuur bewaard kunnen worden, maar ook voor langere tijd bewaard kunnen worden. Bodega43 heeft verschillende modellen wijnklimaatkasten in haar assortiment, waaronder het 43-40 variant.

Bodega43-40 wijnklimaatkast

De Bodega43 40 beschikt over alle eigenschappen waar een wijnklimaatkast aan moet voldoen. Ze kan zowel koelen als verwarmen waardoor een constante temperatuur gegarandeerd is. De Bodega43-40 beschikt over twee verschillende temperatuurzones, waarvan één geschikt is voor 12 flessen en de ander voor 28. De zones zijn afzonderlijk van elkaar instelbaar op een temperatuur tussen de 5 en 20°C. De glazen deur van deze wijnkoelkast is voorzien van een UV-filter en ook de ingebouwde LED-verlichting geeft geen UV-straling af. De afmeting van de Bodega43 40 is gelijk aan die van een vaatwasmachine. Deze luxe wijnkoelkast is dan ook uitermate geschikt om in te bouwen, maar kan ook vrijstaand gebruikt worden.

Wijnkoelkasten als goedkoper alternatief

Een wijnkelder is niet automatisch de beste bewaarplaats voor wijnen. Om wijnen op de juiste wijze te kunnen bewaren is een ideale combinatie van luchtvochtigheid en temperatuur noodzakelijk. De ideale bewaartemperatuur voor wijnen ligt rond de 10-12°C. De luchtvochtigheid moet voldoende zijn om te zorgen dat de kurken niet uitdrogen, maar niet zo vochtig dat de etiketten van de wijn aangetast worden. In een Bodega43 wijnklimaatkast zijn temperatuur en luchtvochtigheid perfect in balans.

Bekijk het assortiment!

Op onze website wijnkast.nl vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten voor zowel horeca als privégebruik, variërend van een wijnkoelkast voor 12 flessen tot een wijnklimaatkast met ruimte voor maar liefst 180 flessen. We geven graag persoonlijk advies om te komen tot een aankoop die precies past bij al je wensen. Maandelijks hebben we wisselende aantrekkelijke aanbiedingen. Eenmaal een keuze gemaakt? De wijnklimaatkasten worden gratis thuis afgeleverd. En mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn, ook retour zenden is kosteloos. Een Bodega43 wijnkast is de beste kelder voor je wijnen. Wijnkast.nl is de betrouwbare partner om de juiste wijnkast aan te schaffen.

Wijnklimaatkast 2 zones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.