Wijnaccessoires

Toont alle 4 resultaten

Wijnaccessoires

179.00
  • Muselet stoel van 100% kurk en milieuvriendelijk
  • De perfecte bijzettafel voor de echte wijnliefhebber
meer informatie
169.00
  • Moderne en luxe champagne kurk kruk
  • De kurken kruk is gemaakt uit 100% kurk en 49 cm hoog
meer informatie
59.95
  • Zachte Spaanse olijfolie van de rassen Marteñas en Manzanilla
  • Ongeepasteuriseerd en ongefilterd met intense aroma
meer informatie
59.90
  • Luxe wijnkoeler voor meerdere flessen wijn
  • Volledig gemaakt van kurk en waterdicht
meer informatie

Wijnaccessoires

Wijnaccessoires

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is Wijnkast dé website voor jou! Bij Wijnkast.nl vind je al je nuttige, handige, noodzakelijke, unieke en hippe wijnaccessoires.

Wijncadeau

Lekker eten en goede wijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of dat nu een luxe diner, wat fingerfood of tapas is, kwaliteit moet voorop staan. Wanneer je op zoek bent naar een wijncadeau is de Spaanse olijfolie van BODEGA43 een absolute aanrader. Deze extra virgin en zeer zachte Spaanse olijfolie is gemaakt van de rassen Marteñas en Manzanilla. Het zuurgehalte is extreem laag, slechts 0,2%. Bijzonder is dat de ecologisch geteelde olijven met de hand geplukt worden en nog dezelfde dag worden geperst. Zo blijven de bijzondere aroma’s optimaal behouden. De olijfolie van BODEGA43 is ongepasteuriseerd en ongefilterd. Heerlijk om een stukje brood in te dippen en zo de delicate smaak en het intense aroma te beleven. Met een verpakking van drie liter in een chique blik hoef je er niet zuinig mee te zijn. Bestel vandaag nog deze must have olijfolie online!

Wijnaccessoires
Wijncadeau

Wijngeschenk

Er gaat niets boven qualitytime met vrienden of familie. Uiteraard hoort daar een goed glas wijn bij. Als echte wijnliefhebber weet je natuurlijk hoe belangrijk de temperatuur van de wijn is. Op een lauw glas Chardonnay of warme champagne zit niemand te wachten.  Bestel daarom een hele exclusieve wijnkoeler van BODEGA43, geschikt voor meerdere flessen wijn zodat je niet steeds hoeft op te staan. Bijzonder aan deze wijnkoeler zijn de vorm en het materiaal. De koeler heeft de vorm van een grote champagnekurk en is volledig van kurk gemaakt. Dit natuurlijke materiaal is waterdicht én zorgt voor een goede isolatie. De koeler is 21 centimeter hoog en kan overal worden geplaatst, op tafel maar ook op de grond. Een origineel en zeer geslaagd cadeau voor elke wijnliefhebber.

Wijnkoeler

Wijnaccessoires set

Ben je echt helemaal gek van wijn en alles wat ermee te maken heeft? Dan zijn de champagne muselet stoel en de champagne kurk kruk echt iets voor bij jou in huis. Hoe gaaf is dat, een uit de kluiten gewassen muselet van staal en kurk. Door de hoogte van 56 centimeter zowel als stoel als (bijzet-)tafel te gebruiken. Daarmee maak je echt een statement.

Maar ook de champagne kurk kruk mag, in combinatie met de champagne muselet stoel ,niet ontbreken. Samen vormen ze een bijzondere set. De champagne kurk kruk is met een hoogte van 49 centimeter een enorme kurk die volledig uit natuurkurk is gemaakt. Dit bijzondere en multifunctionele meubelstuk zet je heel makkelijk overal bij maar is door het gewicht van 12 kilo toch solide. Combineer deze twee bijzondere items als twee stoelen, twee tafels of een tafel en een stoel. Alles is mogelijk.

Wijnaccessoires voor wijnliefhebbers

Hoewel je er natuurlijk alles aan doet om geen kostbare wijn te morsen, kan dit niet altijd worden voorkomen. Bescherm daarom je meubels en tafellinnen met een stijlvolle set kurken onderzetters. In de ronde houder van kurk zitten vier ronde kurken onderzetters van hoogwaardige kwaliteit. Fijn om bij de hand te hebben of gewoon als betaalbaar cadeautje. Wanneer je bij Wijnkast een BODEGA43 wijnklimaatkast koopt, krijg je deze kurken onderzetters erbij cadeau.

Champagne kurk kruk

Luxe wijncadeau

Wijnkast is niet alleen jouw online adres voor luxe wijncadeaus maar vooral ook voor wijnklimaatkasten en kleine wijnkoelkasten.