LuzVini LV46 Inbouw wijnkoelkast zwart

1,499.00

De LuzVini LV46 is een onmisbare inbouw wijnklimaatkast voor elke luxe keuken- en wijnliefhebber. Met een volglazen designdeur, geborsteld RVS handvat en isolerend dubbel glas met UV-filter beschikt deze wijnklimaatkast over de nieuwste technologieën en design details. Dit model is ontworpen om in een keuken te integreren met 900 mm hoogte en 600 mm breedte.

Met een capaciteit van 46 flessen wijn, waarvan 23 in het bovenste gedeelte en 23 in het onderste gedeelte passen, is de LuzVini LV46 één van de grootste inbouw wijnklimaatkasten in Nederland en België. De flessen wijn worden ondersteund op luxe beukenhouten planken die indien nodig verwijderd kunnen worden voor grotere flessen wijn.

De LuzVini LV46 is een wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones, beide programmeerbaar tussen de 5 – 20 ºC, wat betekent dat je zowel rode- als witte wijn kunt bewaren op de optimale serveertemperatuur zonder UV-schade door de volglazen UV-filter in de designdeur van LuzVini. De krachtige geïntegreerde compressor koeling zorgt ervoor dat de temperatuur stabiel blijft in de wijnklimaatkast.

LuzVini staat ook bekend om hun stille inbouw wijnklimaatkasten (slechts 40 dB bedrijfsgeluid) en lage energieverbruik per jaar (116 kWh per jaar).

4 op voorraad

  Gratis verzending
  Gratis retouren
  Persoonlijke service