LuzVini LV150 – Grote wijnkoelkast

1,899.00

Elegant design en een unieke presentatie: de LuzVini LV150 2-zone wijnkoelkast laat zien wat hij heeft!

Dit maakt het de wijnkoelkast bij uitstek voor alle gepassioneerde wijnliefhebbers, bars of cateraars die niet alleen veel capaciteit nodig hebben, maar ook indruk willen maken met hun presentatie. Naast de moderne volglazen designdeur maakt de LuzVini LV150 vooral indruk met zijn twee koelzones met verschillende bewaartemperaturen, zijn witte LED-binnenverlichting en de geïntegreerde beukenhouten plateaus. Het verrijkt niet alleen woonruimtes en restaurants, maar benadrukt ook de luxe wijnvoorraden bij elke gelegenheid. Welkom in de luxe wereld van wijnopslag!

Dit model van LuzVini kan je zowel inbouwen als vrijstaand gebruiken. Uniek in de markt van wijnklimaatkasten is dat LuzVini maar liefst 5 jaar volledige fabrieksgarantie geeft op je wijnklimaatkast. De LV150 heeft 6+1 uitschuifbare schappen van beukenhout en een zwarte volglazen deur met UV werend dubbel glas. De schapafstand is voldoende om ook afwijkende formaten flessen te bewaren zoals magnums en champagneflessen. De witte side LED verlichting in beide zones accentueren je wijnen op een bijzondere manier.

  • LuzVini wordt standaard geleverd met een ergonomische RVS handgreep. Een zwarte handgreep is als accessoire te bestellen.
  • Deze LuzVini inbouw wijnklimaatkast is ook verkrijgbaar via je keukenleverancier en is uit voorraad leverbaar (2 á 3 werkdagen).

1 op voorraad

  Gratis verzending
  Gratis retouren
  Persoonlijke service