• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Horeca wijnklimaatkast (5)

Merken
BODEGA43-40 Wijnklimaatkast
€1.299,00
BODEGA43-66 Wijnbewaarkast
€1.349,00
Kupperbusch Vrijstaande wijnklimaatkast
€2.599,00 €1.695,00
BODEGA43-180 Wijnklimaatkast
€1.849,00
Kupperbusch wijnbewaarkast met 3 zones voor 97 flessen
€3.999,00 €3.175,00
Toon 1 - 5 van 5

Horeca wijnklimaatkast

Wijn is hip. Steeds meer mensen drinken wijn en steeds meer mensen weten over wijn. Het presenteren van alleen een wijnkaart is al lang niet meer voldoende. Het is de beleving en de ervaring die een gast verleidt om iets lekkers te bestellen. Zien en voelen en als het even kan, ruiken en proeven is wat de omzet en winst in een bar of restaurant aanzienlijk kan doen stijgen. 

Upgraden van je wijnaanbod
Een horeca wijnklimaatkast is een belangrijke tool om gasten te verleiden een duurdere wijn te bestellen of om je huiswijn op te waarderen. Die lijkt immers meer bijzonder/duurder als je hem presenteert in en serveert uit een wijnklimaatkast. Een horeca wijnklimaatkast hoort dan ook op een prominente, duidelijk zichtbare plaats in je bedrijf te staan. 

Horeca wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones

Belangrijk bij een horeca wijnklimaatkast is dat je hem voornamelijk zult gebruiken als serveerkast en niet in de eerste plaats als wijnbewaarkast. Daarom heb je een wijnklimaatkast nodig waarin je rode- en witte wijnen op verschillende temperaturen kunt bewaren en serveren. Kies daarom een wijnklimaatkast met minimaal 2 temperatuurzones.

Er bestaan ook kasten met 3 temperatuurzones, waarbij je ook een koelere zone voor champagne en mousserende wijnen kunt instellen op 5 - 6 ºC. Het nadeel van 3 temperatuurzones is dat er minder ruimte verblijft om flessen te bewaren. Ook zijn deze kasten vaak aanzienlijk duurder dan kasten met 2 temperatuurzones.

Wees creatief: 4 temperatuurzones wijnklimaatkast

Heb je behoefte aan meerdere temperatuurzones, overweeg dan de aanschaf van twee horeca wijnklimaatkasten met elk 2 zones, eventueel van iets kleinere capaciteit om ook de kosten in het oog te houden. Je hebt dan 4 verschillende temperaturen tot je beschikking waarmee je alle soorten wijn op de precies de juiste temperatuur kunt serveren.
Sommige merken hebben een links- en een rechts openende deur. Wanneer je deze tegen elkaar plaatst krijg je de indruk van 1 grote wijnklimaatkast en dat geeft een enorme aantrekkende werking.
BODEGA43 is bijvoorbeeld een merk dat verschillende modellen heeft met zowel links- als rechts openende deuren.

Intensief gebruik
In de horeca wordt intensief gebruik gemaakt van apparatuur. Kies daarom een degelijk merk met een goede garantie en service. Bedenk dat ook producenten weten dat bedrijfsmatig gebruik zorgt voor meer slijtage. Een aangepaste garantietermijn voor zakelijk gebruik is dan ook niet ongebruikelijk. Goede merken geven voor zakelijk gebruik altijd nog minimaal 1 of 2 jaar fabrieksgarantie. In de kleine lettertjes kan je deze uitzondering vinden. De merken die je op wijnkast.nl vindt houden zich aan deze richtlijn en geven minimaal 1 jaar en soms zelfs 2 jaar garantie voor zakelijk gebruik.